Kartoffel og porresuppe

Opskrifter Suppe
Kartoffel og porresuppe, plus hvidløgsbrød fra Kvickly.
Kartoffel og porresuppe, plus hvidløgsbrød fra Kvickly.
Jeg brugte opskriften til kartoffel- og porresuppe fra Arlas hjemmeside og jeg må sige at det opskriften var god og det lykkedes! Dog kom jeg til at salte suppen lidt for meget, fordi udover opskriften tilsatte jeg bacon og baconolien i suppen, og på den måde blev det lidt ekstra saltet, så hvis man bruger baconolien med i suppen, så husk at bruge mindre salt. Jeg brugte dog ikke skalotteløg, men blot almindelige løg, og vi tilsatte også en lille rød hakket chili i panden, når grøntsagerne skal svitses – det gi’r lige et ekstra pift. Vi spiste det med hvidløgsflüte fra Kvickly til 5 kroner. Kan bestemt anbefales til en kold vinterdag, og så er det ekstremt billigt at lave.