Kiin Kiin – verdens eneste thai-restaurant med Michelin-stjerne

Madtrends
Kort over Kiin Kiin og en del af Nørrebro.
Kort over Kiin Kiin og en del af Nørrebro.

Så mistede Nahm i London deres michelinstjerne, og derfor er Kiin Kiin den eneste thairestaurant i verdenen med en michelinstjerne. Jeg har ikke selv spist der før, men jeg har hørt andre beskrive oplevelsen som rigtig god, og at der bliver taget meget hensyn til dem som gæster. Det var en tur gennem flere etager, hvor man ville få forskellige retter på forskellige etager. Jeg er skide misundelig, men jeg skal nok få spist der en dag!

Selvom Nahm mistede deres stjerne er jeg stolt over at det asiatiske køkken er med i michelinguiden, fordi jeg elsker asiatisk mad, og er en stor fortaler for det (som man også kan se i mine indlæg) og det glædede mig også da en Hong Kong dim sum restaurant fik en michelinstjerne sidste år. Tim Ho Wan, den billigste michelinrestaurant i verdenen – det er helt klart noget der skal prøves, når turen går til Hong Kong til sommer.