Koreansk på Benjia i Shanghai

Asiatisk Koreansk Madoplevelser Salat Shanghai
Hver gang jeg rejser et sted hen, så skal der grundigt research til om hvor jeg skal spise henne. Det værste der kan ske er at vi finder et tilfældigt sted på vejen og maden bare er rædselsfuld – så føler jeg at jeg har spildt et måltid på rejsen. Dog kan man være heldig at finde et rigtigt godt sted ved et tilfælde men chancen er bare ikke særlig stor, og specielt ikke i et sted som Shanghai hvor der er proppet med spisesteder.
 
Jeg var i Shanghai i lang tid og efter at have spist nok kinesisk, så tænkte jeg at spise en omgang koreansk mad på Benjia i Shanghai, som jeg havde hørt skulle være en af de bedste koreanske restauranter i Shanghai.
 
Det skulle også vise sig at være helt fantastisk. Jeg kom dog til at bestille alt for meget mad (som sædvanligt), men det var ikke helt min egen skyld – for der kom enormt mange sideretter eller banchan som det hedder på koreansk. Udover disse små sideretter fik jeg også et helt udvalg af salat som var beregnet til at vikle rundt om vores kød – helt gratis! Jeg er en salatfreak så dette var sindssygt lækkert for mig med så mange forskellige slags salatblade.
 
Det der også var utroligt sejt ved dette sted er at der kom trækul til barbecuen og det er lidt sejt, fordi de fleste steder vælger at bruge en elgrill – og det gav kødet også en ekstra dejlig røget smag. Et kæmpe plus!
 
Der blevet bestilt noget kød til at blive grillet, en kold nudelret, bibim naengmyun (som var helt fantastisk) og sammen med sideretterne rullede jeg ud af stedet på grund af alt den mad og måske også fordi jeg var blevet en smule fuld efter Asahi øllen og den flaske soju!
 
Rigtigt godt sted, og klart noget af det bedste koreanske jeg har smagt. Jeg kan varmt anbefale stedet hvis I skal til Shanghai!