Kort tur til Malta

Rejser
En hurtig post omkring min korte rejse til Malta og madoplevelsen der.
 
På grund af arbejdet tog jeg en smut forbi Malta og selvfølgelig tog jeg da lige en fridag eller to for at udforske Malta. Desværre blev det ikke til meget udforskning, men det lykkedes mig at få et afbræk fra hverdagen og suge den maltesiske stemning i mig, og selvfølgelig skulle jeg da spise lækkert mad.
 
Selvom maltesisk mad lød superlækkert med retter som gryderet med kanin, så havde jeg lyst til at seafood. Jeg ville udnytte Maltas lokation, en ø midt i Middelhavet, så derfor gik jeg på udkig efter seafood. Første dag fandt jeg frem til et sted der lå ved havnen og jeg valgte selvfølgelig seafoodplatte, men desværre var det en sørgelig omgang med alt for meget dybstegte ting og den friske seafood druknede i alt olien.
På anden dagen, inden jeg skulle tilbage til Danmark, fandt jeg en lille restaurant tæt på hotellet, og her var heldet med mig. En seafoodplatte uden lige med friske østers, rejer, jomfruhummere, frisk rå fisk, kammuslinger og blæksprutte til 20 euro! Jeg var glad og det var lige til at tude af, at jeg kunne være så heldig at finde sådan et lækkert sted lige inden jeg skulle hjem til kolde Danmark igen. Nogengange kan mad bare gøre en så glad 🙂
 
I øvrigt skulle man tro at rejerne eller østers’ne var det bedste af det hele, men blæksprutten overraskede og det var måske den bedste blæksprutte jeg nogensinde har smagt?