Lê Lê nhà hàng – “vietnamesisk” på Vesterbrogade

Anmeldelser Asiatisk Vietnamesisk
Forskellige ting fra bufféten på Lélé
Forskellige ting fra bufféten på Lélé.

Lê Lê nhà hàng

Vesterbrogade 40
1620 København V

Hjemmeside: http://lele-nhahang.com/

Restauranten ligger på Vesterbrogade og på grund af dens beliggenhed og coole design, har de haft god succes de seneste par år. Der er lidt Monsieur Vuong, som er en vietnamesisk restaurant i Berlin, over den.

Da jeg har en asiatisk baggrund, har jeg spist på mange asiatiske restauranter. Har også meget kendskab til asiatisk mad, og derfor kan jeg også godt være lidt ekstra kritisk indenfor det område. Lê Lê nhà hàng på Vesterbrogade har jeg altid hørt negativt om fra de fleste vietnamesere jeg kender, og personligt anbefaler jeg også at man spiser på andre vietnamesiske restauranter i København, der er langt mere autentiske og prisvenlige. Dog trodsede og jeg min holdning en dag spiste deres brunch buffét, der tilbydes om søndagen. 
Bestilling:


2 x brunch (2 x 155 kr)
1 x vietnamesisk kaffe (35 kr) = 345 kr.

Den vietnamesiske iskaffe
Den vietnamesiske iskaffe.
Brunchen var overraskende, og mange asiatiske retter var tilstede. Her i blandt, laksemaki, cha gio (vietnamesisk forårsrulle), kold nudelsalat. Der var også mange andre små ting, som kogte rejer, og “ikke-asiatiske” ting, som scrambled eggs, bacon osv. Hele bufféten blev sluttet af med et dessertbord med chokolade fondue! dog var det eneste på dessertbordet som var godt, brownies.

Forskellige ting fra dessertbordet
Forskellige ting fra dessertbordet.
En sjov og god oplevelse, dog lidt dyrt, men kvaliteten er dog bedre end de fleste brunchsteder i København. Jeg vil dog stadig ikke anbefale dette sted, og hvis man vil prøve ægte vietnamesisk mad, så læs denne artikel af Politiken – dog er Lélé også nævnt, hvilket jeg ikke er enig i…