Lêlê nhà hàng takeaway 2. besøg

Anmeldelser Asiatisk Take-away Vietnamesisk
Lêlê Vesterbro
Lêlê Vesterbro.
LêLê nhà hàng takeaway

August 2011

Vesterbrogade 56

1620 København V


Første gang jeg spiste på Lele takeaway var det vildt skuffende. Jeg tog maden med hjem til min søster, og fandt at det hele var smagløst, og blandt andet af det værste var en wonton i knytnævestørrelse – i hvert fald den værste jeg havde smagt.

Vi ville prøve lykken igen, og tog ind og spiste en menu hver, en nummer 27 – Nha qûe til 185 kroner, og en Allez til 165 kroner.


Vi må sige at indretningen er rigtig flot, minder mig om en Starbucks i Hong Kong vi havde læst om: http://intransit.blogs.nytimes.com/2009/08/14/a-hong-kong-starbucks-goes-time-traveling/, hvor de har indrettet cafeen som gammel Hong Kong 50’er stil. Jeg gætter på at Lele tænker i samme stil med indretning som gammel vietnamesisk stil.


Der er en stor grund til hvorfor at denne oplevelse var bedre, og det var fordi vi ikke spiste maden som takeaway. Den mad vi spiste sidst og den slags mad som Lele serverer egner sig ikke som takeaway eller de skal i hvert fald nydes med det samme hvis det stadig skal smage godt. Smagen og konsistensen på de dybstegte ruller var langt bedre end sidst. Alt i alt en mellemgod oplevelse med fin mad og gode omgivelser, selvom vores oplevelse blev ret forstyrret af de mange fluer som var i vindueskarmen hvor vi sad.

Stadig stadig balancerer maden på en grænse mellem at være smagløs og masseproduceret, og at have smag og karakter. Vi snakker helt klart ikke om top-kvalitetsmad, men som mange andre steder i København sælger de på deres design og hype. 

Vi anbefaler at man vælger at spise på selve restauranten end at tage maden som takeaway.


Lêlê Vesterbro
Lêlê Vesterbro.
Lêlê Vesterbro.
Lêlê Vesterbro.
Lêlê Vesterbro.
Lêlê Vesterbro.