Local på Larsbjørnsstræde

Anmeldelser Madoplevelser Sandwich
Sandwich med kylling og karl johan mayo, og oksesteg med syltede løg.
Sandwich med kylling og karl johan mayo, og oksesteg med syltede løg.

Local LUKKET
Larsbjørnsstræde 7
1454 København K
Hjemmeside: http://www.localcph.dk/


Local er nomineret til AOK’s byens bedste takeaway 2011, og da vi også havde en kupon dertil i TwoforOne betød det var vi blev nødt til at tjekke stedet ud.
Jeg kan normalt ikke lide sandwich, og vælger altid salat, da jeg ikke er helt vildt med brød, men jeg var helt vild med Local’s sandwich. Vi spiste en sandwich med kylling og karl johan mayo, og en sandwich med oksesteg med syltede løg. Det var en utrolig sofistikeret sandwich, men til en 50’er stykker, så er det en lidt dyr fornøjelse for en halv-lille sandwich. Det eneste kritikpunkt jeg har er at brødet var rigtig hård, og min stakkels gane havde ondt i flere dage.