Nogle sushisteder i København

Anmeldelser Japansk Sushi
4 bokse fra Go Sushi by Us på Nørrebros Runddel
4 bokse fra Go Sushi by Us på Nørrebros Runddel.

Nogle sushisteder i København

Go Sushi By Us LUKKET

Nørrebrogade 153

2200 København N
Ja, jeg ved godt at jeg blogger meget om sushi, men det smager også godt. Jeg har ikke lagt skjul på at Selfish på Elmegade er min yndlings, så derfor blogger jeg ikke om den. Jeg vil mere blogge om andre steder jeg har været på. Go Sushi by Us på Nørrebros Runddel har jeg blandt andet været meget på, og jeg har tidligere været ude med riven på netop Go Sushi by Us. Jeg kunne meget bedre lide dem dengang de bare hed “Sushi By Us”. Det handler om at ramme dagen med den rigtige kok, dog vil jeg sige at Nørrebros Runddel filialen er langt bedre end den i Hellerup. Jeg føler kvaliteten er lidt højere på Nørrebro. Go Sushi by Us skiller sig ud fra andre sushisteder med at lave sushi med brun sushi, og så føler man sig også en smule sundere.


Omakase
Vesterbrogade 171
1800 Frederiksberg
Hjemmeside: http://www.omakase.dk/

Omakase på Vesterbrogade er et sted der er gemt godt væk, men som mange sushi take-aways i Danmark føler man ikke at man har spist sushi efter man har fået det ned i maven. Det er middelmådigt, men udskiller ikke sig selv på nogen måde. Dog er der billige frokost menuer, billig levering og gode tilbud om mandagen.

En båd med sushi fra Omakase. Menu om mandagen
En båd med sushi fra Omakase. Menu om mandagen.
Der er rigtig mange middelmådige sushi steder i København, Omakase og Go Sushi by Us er okay steder at tage hen, fordi det er billigt, men hvis man skal have kvalitet er det på Selfish. Steder jeg ikke bryder mig om og som jeg slet ikke kan anbefale jer at tage hen er sushi kæderne: Letz Sushi og Sticks n’ Sushi. Den ene er billig, men stadig dårlig, og den anden er bare dyr og dårlig. Så ved I det.