Nytårsmiddag 2010/2011

Madoplevelser Seafood
Seafood platter. Et strejf af himmel.
Seafood platter. Et strejf af himlen.

Min søster fra Dailystylediary inviterede familien til nytårsmiddag, og jeg må sige at vi blev forkælet med alt mulig godt fra havet, her i blandt tun, laks, rejer, muslinger, østers og tangsalat, ydermere var der dejlig okse carpaccio og lækker coq au vin. Hvis jeg blev truet med en pistol og spurgt hvad mine livretter er, så er det sushi/sashimi eller carpaccio. Det er dog ikke ens betydende med at jeg er vild med rawfood, selvom jeg ikke har prøvet det. Så at få serveret sashimi med min yndlingsfisk, tunen, og carpaccio ved siden af, er virkelig luksus for mig.

Alt i alt en rigtig hyggelig aften, og alt det lækre mad mættede, og sådan et måltid er fantastisk at starte året på.

Dampede muslinger i smør, persille og chili.
Dampede muslinger i smør, persille og chili.
Okse carpaccio serveret over rucola.
Okse carpaccio serveret over rucola.
Søsters kærestes coq au vin.
Søsters kærestes coq au vin.