Oh my god! Vores korma smager godt

Asiatisk Indisk Opskrifter
Korma'en i vindueskarmen, toppet med koriander
Korma’en i vindueskarmen, toppet med koriander.

Chicken Korma

Jeg tog en tur i Føtex, og udfra Ramsays opskrift købte jeg ind til chicken korma. Retten er en mild karry og i modsætning til mange andre stærke indiske karry’er som en vindaloo. Jeg havde lavet opskriften før og da jeg allerede havde mange af ingredienserne, faldt valget på det. Opskriften er til 4 personer.

Det kræver:
– Kylling (jeg købte 450g budget kyllingebryst)
– Tomat puré
– 2 Tomater
– Koriander
– Den store madlavningsfløde karton
– Løg
– Ingefær
– Hvidløg
– Gurkemeje
– Kommen
– Garam Masala
– Stødt mandler
– Laurbærblade
– Paprika
Jeg havde købt kartofler også, da der var tilbud på 5 kg til 18 kr i Føtex. Har tidligere haft god erfaring med at putte nogle kartoffeltern ned i korma. Da jeg skulle i gang, tænkte jeg, SHIT! jeg har glemt at købe tomater. Jeg var for doven til at løbe ned igen, så vi brugte 4 spiseskeer af min tomat kødsauce fra dagen før, og det virkede. Opskriften er god og kan stærkt anbefales, dog kan mandler undlades synes jeg. Det er bare vigtigt at den bliver cremet og virker let i munden.