Omakase Box på Omakase

Anmeldelser Asiatisk Japansk Sushi
To Omakaseboks fra Omakase.
To Omakaseboks fra Omakase.

Omakase

Vesterbrogade 171

1800 Frederiksberg


Igen igen med TwoforOne tog vi på Omakase, som jeg har blogget om før, læs her. Denne gang havde vi en kupon til “en gratis omakaseboks”. Omakaseboksen tilbydes kun til folk med TwoforOne, hvilket er lidt pusseløjeligt, da det lugter lidt af at folk med TwoforOne får en dårligere menu? Hvorfor skulle lige akkurat Omakaseboksen kun være tilgængelig for folk med TwoforOne? 
Nååh men, boksen koster i hvert 98 kr, dvs vi fik 22 stykker for 98 kr. Da maden kom, må jeg indrømme at jeg blev lidt skuffet, fordi vi fik 1 laks nigiri, 1 tun nigiri, 1 reje nigiri, 4 insideout laks, 4 insideout krabbe. Ordet omakase betyder jo at sushi-kokken bestemmer hvad der er på menuen, og det lyder jo helt eksotisk, så derfor da maden kom var jeg skuffet.
Det hele smagte fint, fisken dog uden at være særlig smagfuld og da vi forlod stedet føltes det ikke som om vi havde spist sushi. Lidt ærgerligt, de kunne have gjort lidt ud mere ud af sushien, og tilbudt noget mere anderledes end det “sædvanlige” sushi og kvaliteten mindede mig om Running Sushi.