Osaka Sushi – Running Sushi på Istedgade

Anmeldelser Asiatisk Japansk Kinesisk Sushi
Tempura reje maki toppet med laks.
Tempura reje maki toppet med laks.
Osaka Sushi
Istedgade 3
1650 København K

Af en eller anden årsag valgte jeg at spise running sushi, selvom jeg ellers havde svoret at jeg aldrig ville spise running sushi igen. Alligevel endte jeg på Osaka sushi. Det er ikke fordi vi ikke bryder os om stederne, men det er simpelthen så synd for sushien at den bliver grovædt og ikke nydt. I stedet for at tænke “åhr.. det her smager godt, så tænker jeg “hvor mange tallerkener kan jeg spise?”. Desuden må man sige at kvaliteten af sushien selvfølgelig falder med at det bliver masseproduceret og bliver kørt rundt på et bånd. På Osaka sushi var sushikvaliteten middelmådigt, sushienrisen var kold og lidt hård, men der var dog smag i sushien. Det varme bånd, der var fyldt med kinesiske retter, var skam ret godt. Jeg tror at vi endte med at spise mere kinesisk end sushi. Måske er det godt at tage en running sushi hver anden måned, hvor den dyre sushilyst bliver banket godt og grundigt ned i jorden igen, for under 200 kr. At spise running sushi er at dræbe sushilysten for vores vedkommende, alligevel ved jeg at vi vender tilbage. Lige nu er der dog ingen udsigt for at vi vender tilbage, og vi retter kursen mod Selfish og alle de andre.

Rainbowroll.
Rainbowroll.
Kødboller på spyd.
Kødboller på spyd.