Pho Hanoi. Bedste vietnamesiske restaurant i København?

Anmeldelser Asiatisk Vietnamesisk
Pho Hanoi anmeldelse
Ligger den bedste vietnamesiske restaurant midt inde i byen på Vester Farimagsgade 6 på Vesterbro? Det tror jeg sgu at den gør.
 
Midt mellem Vesterport og Hovedbanegården ligger Pho Hanoi. Udefra ligner det ikke lige din typiske vietnamesisk restaurant og nogen ville måske sige at indretningen faktisk er den lidt grimme side, men alt dette kan være fuldstændigt ligegyldigt når de serverer noget fantastisk mad!
 
Aftenen startede med at jeg endte på Hovedbanegården hvor jeg i desperationen for at finde et sted åbnede Tripadvisor og fandt restauranter der lå tæt på. Pho Hanoi lå tæt på og havde fået OK anmeldelser så der tog vi hen.
På vietnamesiske restauranter vælger jeg næsten altid pho og en sjælden gang bevæger jeg mig ud i en nudelret som bun cha gio (nudler med forårsruller og urter), men det er som regel pho og helt specifikt oksekødspho. Selvfølgelig valgte jeg oksekødspho til 99 kr da jeg skulle til at bestille hos Pho Hanoi, så derfor bedømmer jeg dem på baggrund af den pho som jeg spiste – hvilket også er helt fair nok i mine øjne, siden pho er sådan en vigtig ret.
 
Suppen havde den helt rigtige konsistens og farve (tit når jeg laver pho derhjemme bliver den alt for tyk og rig i suppen) men vigtigst af alt så havde den smag – god oksekødssmag som en rigtig god pho har. Ved siden af, på en lille tallerken serverede de urter, bønnespirer og chiliolie, mens på toppen af mine suppe havde de allerede smidt løg og forårsløg oven på de rå oksekødsskiver som var blevet tilberedt helt til sidst ved at hælde den brændende varme suppe på.
 
Giv Pho Hanoi på Vesterbro en chance, den er muligvis Københavns bedste vietnamesiske restaurant!