Rejsesyndromet

Andet Rejser

Mens jeg planlægger min kommende Hong Kong tur om 30 dage, finder gode spisesteder, hvad vi skal lave osv, så tænker jeg på “Rejsesyndrommet”.

Der er ikke et ord der hedder rejsesyndrom. Det er blot min egen betegnelse for en følelse jeg tit får når jeg er ude at rejse. Dem jeg fortæller det til synes jeg er skør, og måske er det kun mig der rigtigt forstår hvilken følelse jeg snakker om.

Kender I det, når man er ude at rejse at det hele føles uvirkeligt? Altså man er til stede, men alligevel ikke? Det er lidt ligesom at man er på autopilot og man ikke rigtig er sig selv. På en måde “svæver” man lidt, jeg taler ikke om en out-of-body experience, men mere som at man ikke er sig selv (Jeg ved det lyder skørt..).
Jeg er hele tiden opmærksom på følelsen under rejsen, og siger tit til mig selv “Wow, du er i New York lige nu, sug følelsen ind, du er i New York!!!”.
Når man så endelig kommer hjem, så kigger man tilbage på rejsen og tænker, var jeg virkelig i New York? Det hele virker så fjernt fra virkeligheden.

Hvis der er nogen der har oplevet noget lignende så sig endelig til, fordi ellers er jeg den eneste skøre person i verdenen.