Restaurant Ankara – Vi ved hvor vi har dig

Anmeldelser Tyrkisk
En tallerken fra Ankara frokostbuffét.
En tallerken fra Ankaras frokostbuffét.

Restaurant Ankara
Krystalgade 8-10

1172 København K

Kender I det, når man går rundt på gaden, megasulten, men man ved stadig ikke hvad man skal spise.. “hvad med den her café her?”og man møver et naeeej ud af munden, et halvt ja, halvt nej. Ja, fordi man er herre sulten, og nej fordi man ved at maden er elendig på cafeen, så hellere gå et lille stykke mere og finde noget af højere kvalitet.

Når jeg går på Strøget i København efter en shoppingtur, så leder jeg tit efter noget at spise. 
Når alt virker håbløst og der er intet steder at spise på, hives trumfkortet ud af baglommen – Restaurant Ankara på Krystalgade. Jeg går ikke derind og bliver skuffet, fordi jeg ved præcist hvad jeg kommer til at få inde på restauranten. Buffeten har ikke ændret sig i årevis, og der er stadig de sædvanlige ting som kylling, oksekødsboller, ris, kartofler, krydret svampesauce, lammekød, deres halv spaghetti – halv lasagne, og masser slags af kold salat. Normalt er jeg meget påpasselig med at spise buffét, men for 49 kr til en frokostbuffét, så bliver jeg ikke skuffet.
Jeg ved altid hvor vi har Ankara, når det endelig gælder. Spis dog kun i filialen på Krystalgade, da de to på Vesterbrogade ikke er ligeså gode.