RO’s Torvs Foodcourt – Nej tak

Anmeldelser
Senderne, der bipper når maden er klar.
Senderne, der bipper når maden er klar.
RO’s Torvs Foodcourt

RO’s Torv 55

Roskilde

RO’s Torv ligger et lille stykke væk fra Roskilde Station, men er et nybygget storcenter med masser af butikker og en biograf. På stueetagen finder man deres foodcourt, som for eksempel tilbyder amerikansk, japansk og indisk mad. Sachi Sushi, som man også finder på Vesterbrogade befinder sig også her. Ellers er de andre boder ejet af den samme ejer; det er sjovt når man går til de forskellige boder, så dukker den samme mand op, fordi han betjener og ejer dem alle. Det er et forholdvist billigt sted at spise, og de har tit frokost-tilbud, der kan betale sig, fx 50 kr for en burgermenu eller 50 kr for maki’er plus misosuppe.
Når man har bestilt sin mad får man en lille “sender”, som så bipper når maden er klar. Vi bestilte fra tre af boderne: Burger fra A&M, maki’er fra Sachi Sushi og indisk karry fra Asian BBQ.
Burgeren
Må siges at være den bedste af de tre ting vi bestilte. En meget almindelig burger, og der er egentligt ikke så meget at sige. En almindelig burger, uden at være dårlig eller god. Burgeren minder meget om de burgere man får på pizzeriaer.

Den almindelige burger fra A&M.
Den almindelige burger fra A&M.
Sushien
Vi udnyttede deres frokost-tilbud og tog nogle california futo-maki til 50 kr. Det er lidt svært at bedømme dem på deres maki’er, men vi har en følelse af at Sachi Sushi på Vesterbrogade er en anelse bedre. Det virker lidt som om at de er hoppet med på bølgen af lav kvalitet i foodcourten.

Frokosttilbud: California futo maki.
Frokosttilbud: California futo maki.
Karry
Helt klart den værste ret af de 3, karryen manglede meget smag, den var vandet. Det hjalp heller ikke at garlic naanbrødet vi bestilte ikke smagte af naan. Til den pris kan man fx få en frokost-ret på Tandoori Masala, hvor kvaliteten er langt langt højere.

Indisk karry med garlic naan.
Indisk karry med garlic naan.
En skuffende oplevelse og RO’s torv kunne godt forhøje kvaliteten med lidt mere, da foodcourten giver dem et dårligt ry. Dog er det et billigt sted at spise, og man bliver mæt af maden, men noget nytænkning på madfronten kan godt anbefales. Dog skal det lige tilføjes at madkvaliteten generelt i storcentre som Fisketorvet, Frederiksberg Centret eller Fields heller ikke er så højt.


De tre forskellige retter vi bestilte.
De tre forskellige retter vi bestilte.