Running Sushi i København

Anmeldelser Asiatisk Japansk Sushi
Tallerken fra Nagoya Sushi. California toppet med Laks
Tallerken fra Nagoya Sushi. California toppet med Laks.

Liste over Running Sushi i København

(Meget gammel liste, ikke opdateret i et stykke tid)

Great China Running Sushi

Stormgade 35

1555 København V

Nagoya

Sølvgade 84

1307 København K

Osaka Sushi

Istedgade 3

1650 København K

Sakaki Sushi

Amagerbrogade 86

2300 København S

Royal Palace

Nørregade 28

1165 København K

Nyu Sakura

H.C. Ørstedsvej 68

1879 Frederiksberg C

Nibon Ya

Vesterbrogade 15

1620 København V

Oyisi Sushi

Holmbladsgade 78

2300 København S

All Happy

Store Kongensgade 60

1264 København K

Fuji Sushi

Pile Allé 22

2000 Frederiksberg

Yami Sushi

Strandvejen 86

2900 Hellerup

Nini Sushi

Roskildevej 320 og Strandvejen 59

Sushi Adlibitum:

Fresh Sushi

Bremensgade 77

2300 København S

– Izumi

Jægersborg Allé 30

2920 Charlottenlund

– Sushi Nørregade

Fænomenet Running Sushi har været i København i et par år, og nu begynder nogle sushirestauranter at følge med. Jeg burde være i mod masseproduceret sushi, men når man står foran at spise så meget sushi som man vil for 179 kr, så bliver man lokket. Jeg har spist på Running Sushi på Stormgade, Royal Palace på Nørregade, Nagoya på Sølvgade, Osaka Sushi på Istedgade, og Sakaki-Sushi på Amagerbrogade. De bedste oplevelser har nok være på Running Sushi på Stormgade og Nagoya på Sølvgade, det hele virker en smule mere gennemført og det er også de to af de første i København til at åbne rullebåndssushi. Stærkt inspireret af trenden i Japan og Asien, men senest har man også set succesen i England med Yo! Sushi.
Problemet med All-you-can-eat sushi er at man kommer til at spise alt for meget, og det er meget synd for sushien, da man til sidst ikke engang kan smage den mere, så spiser man bare for at kunne “tjene” pengene hjem igen. På Nagoya var jeg med til at spise 50 tallerkener, herre stolt over mine spiseevner, men synes samtidigt at det lige var i overkanten. De nyeste running sushisteder er Nyu Sakura på HC Ørstedsvej og Nibon Ya på Vesterbrogade, og jeg har ikke prøvet deres running sushi endnu, men Nyu Sakura serverede den bedste tempura reje engang og Nibon Ya leverede middel og okay sushi. Oyisi Sushi og All Happy vil jeg ikke kommentere på, da jeg endnu ikke har spist der endnu.

Hvis man ikke har prøvet det før, så kan jeg anbefale at man lige prøver det, for det er noget der skal prøves. Så vil jeg opfordre til at prøve Nagoya eller Running Sushi. Osaka Sushi og Sakaki Sushi er også okay, men hold jer fra Royal Palace, da vi virkelig fandt det dårligt, men de havde også lige startet med at lave rullebåndssushi.

Billede fra Nagoya på Sølvgade
Billede fra Nagoya på Sølvgade.
Hvis I ser et sted, der ikke er nævnt her på listen, så må I MEGET gerne skrive en kommentar, dog er det kun Running Sushi i København/Storkøbenhavn der kommer på listen.