Så er Gordon Ramsay kogebøgerne købt

Andet
De fire kogebøger: (Fra venstre af) Jamie's 30 minute meals, Alle kan lære at lave mad, Gordon Ramsay Spis Sundt, Gordon Ramsay Fast Food.
De fire kogebøger: (Fra venstre af) Jamie’s 30 minute meals, Alle kan lære at lave mad, Gordon Ramsay Spis Sundt, Gordon Ramsay Fast Food.
Så blev Ramsay kogebøgerne købt i Netto, pr. stk. 95 kr. Jeg har ikke kigget dem grundigt igennem endnu, men blot bladret i siderne hurtigt. Det virker som om at maden virker mere kompleks og finere end Jamie Oliver’s. Nogle af ingredienserne man skal bruge til opskrifterne virker lidt svære at få fat på, og der bliver også brugt “sjældne” ingredienser, som jeg normalt ikke ville bruge. Før man bevæger sig over til Ramsay’s niveau/bøger kan det være at man lige skal mestre Jamie Oliver’s kogebøger, fordi teknikkerne brugt er meget lettere og ingredienserne mere tilgængelige. Dog synes jeg at man skal frisk og kaste sig ud i nogle af opskrifterne og give det et forsøg. De her 4 bøger jeg har indtil videre har i hvert fald givet mig meget inspiration, og jeg er i hvert fald meget glad for at de er i samlingen. Husk at tilbuddet på bøgerne slutter på lørdag d. 8 januar!