Sashimi på Stick ‘n’ Sushi Tivoli Hotel

Anmeldelser Japansk Madoplevelser Seafood Sushi
Lux Sashimi menu fra Sticks 'n' Sushi Tivoli Hotel
Lux Sashimi menu fra Sticks ‘n’ Sushi Tivoli Hotel
Jeg har før i tiden været meget skeptisk over Sticks ‘n’ Sushi, men i de seneste 1-2 år er jeg begyndt at blive glad for stedet – så derfor bør I kigge bort fra min tidligere anmeldelse derfra.

Jeg har nemlig opdaget at man på Sticks ‘n’ Sushi kan få en fremragende omgang sashimi, men men men – notér at det kun er godt på Tivoli Hotel! Jeg prøvede det nemlig engang på deres filial på Gammel Kongevej, men der var stor forskel på kvaliteten af fisk og anretning. På Gammel Kongevej fik jeg et lag af isterninger og et stykke papir og sushien blev lagt ovenpå – en halv time ind i måltidet var alt isen smeltet og jeg havde en sø af vand på min platte. På Tivoli Hotel-filialen gør de lidt ekstra ud af det hele. Fisken og anretningen er langt pænere, og det er klart et tip i skal huske hvis I skal spise på Sticks ‘n’ Sushi.

Man kan finde sashimi på ala carté kortet under navnet “lux sashimi” til 239 kroner og her får man en blanding af sashimi. Man får tun, laks, hamachi, kammuslinger, søde rejer, tuntatar, laks i kinaradise og creme fraiche, og en enkel gang fik jeg også blæksprutte. En omgang lux sashimi er rigeligt til en enkelt person, men man kan også dele den med en anden samtidigt med at man bestiller noget andet ved siden af.

Dog skal det siges at jeg stadig synes at deres almindelig sushi er under niveau som man kan få bedre andre steder, så derfor spiser jeg kun sashimi, salater eller rispapir når jeg besøger Sticks ‘n’ Sushi.

Hvad er jeres erfaringer med Sticks ‘n’ Sushi og har I prøvet sashimi andre steder i Danmark?