Seafoodaften på Restaurant l’Alsace ved Pistolstræde

Anmeldelser Seafood
Vi var tre fra kontoret der tog ud på Restaurant l’Alsace for nogle uger siden, og at spise seafood på Alsace var noget vi havde haft på agendaen i lang tid, så da der dukkede et Greedtilbud op slog vi til! Vi gav 275 kr for fiskesuppe, blåmuslinger, og en seafoodplatter hvor der var 5 østers, en halv hummer og tre jomfruhummere til hver.
 
Jeg havde aldrig været på Alsace før så jeg vidste slet ikke hvad jeg gik indtil. Første indtryk var en varm og superprofessionel service fra en kvindelig tjener (lignede ejeren). Herefter gik min kollega i gang med at bestille vin – noget som jeg overhovedet ikke har forstand på. 
 
Vi startede med fiskesuppen som smagte dejligt og jeg elskede at de beholdte noget konsistens, at man stadig kunne smage fisken og rent faktisk se de bittesmå fiskestykker i suppen – dejlig start!
 
Herefter kom der blåmuslinger. Jeg har altid synes godt om blåmuslinger, men det har dog aldrig fået mig helt op at køre over, men blåmuslingerne var dejlige og saucen i bunden var cremet og fyld af smag – og det gjaldt bare om at få fat i noget brød til at dyppe det hele op.
 
Jeg elsker ordet ‘seafoodplatter’, hver gang jeg hører det løber min mund i vand, fordi findes der noget bedre end en anretning af det friskeste seafood næsten uden nogen form for tilberedning og bare ingredienser som det er. Østersene var helt fine, dog manglede jeg lidt af den originale saft der er inde i østersene – ved ikke om de røg ved åbningen af dem. 
Det var de friskeste hummere og jomfruhummere der blev serveret og jeg må indrømme at det nok var de bedste jomfruhummere jeg nogensinde har smagt, frisk og dejlig store.
 
Et lille post omkring vores lille tur på Alsace inde i byen og efter at have besøgt dem for første gang, så forstår jeg godt hvorfor de har eksisteret så længe! Så ligger Alsace så dejlig godt inde i byen at man hurtigt kan finde sig et klassisk værtshus og få drukket nogle bajere efter at have været fin i det i et par timer.