Selfish – De er bare de bedste

Anmeldelser Asiatisk Japansk Sushi
XX Large fra Selfish, hvor vi har udskiftet en inari (tofu) og lakserogn til tun tartar og lakse nigiri.
XX Large fra Selfish, hvor vi har udskiftet en inari (tofu) og lakserogn til tun tartar og laksenigiri.
Selfish
Elmegade 4

2200 København N


Jeg har sagt det før, men jeg siger det igen. Selfish is the f****** best. Jeg svingede en tur forbi Selfish, tog mig en XX large til 240 kr, hvor lakserognen og inari blev udskiftet til en tun tartar og en laksenigiri. Udover det bestilte vi 2x varm grøn te og en tangsalat til deling.

Selfish er bare de bedste, og vi smilte hele vejen igennem måltidet. Den grønne te plejer at være mere smagfuld, men det er den bedste jeg har smagt. Tangsalaten er ikke den normale grønne, men en blanding af rigtig mange, og smagen er vidunderlig. Selv soya, wasabi og ingefær er på en helt andet niveau. Jeg gider ikke engang at starte på sushien, hvor superfrisk fisk og perfekt ris møder hinanden. Simpelthen fantastisk.

Grøn te fra Selfish.
Grøn te fra Selfish.
Tangsalat fra Selfish.
Tangsalat fra Selfish.