Smørrebrød hos Søs

Madoplevelser Smørrebrød
Smørrebrød hos søster.
Smørrebrød hos søster.
For to uger siden var vi hjemme hos min søster fra Dailystylediary, hvor vi fik serveret lækker smørrebrød. Med forskellige smørrebrød som pølser med peberrod, skinke med skinesalat, æg med tomat, frikadeller og leverpostej. Det var lækkert! Jeg har altid holdt af smørrebrød, men jeg har aldrig spist andet smørrebrød end dem fra smørrebrødsbutikken, skolen eller Føtex. Jeg elsker dem med roastbeef, remoulade, peberrod og ristede løg, eller dem med æg, rejer og mayonnaise. Kunne virkelig godt tænke mig at prøve noget “gourmet”-smørrebrød til en lidt højere pris end 12 kroner per styk. På Café Petersborg tror jeg at man kan få fat på sådan noget, lige pånær den verdenskendte smørrebrødsbiks Ida Davidsen på Store Kongensgade.

Smørrebrød hos søster.
Smørrebrød hos søster.