SULT i Cinemateket

Anmeldelser Café
SULT
SULT.

Restaurant Sult

Vognmagergade 8B

1120 København K

På Vognmagergade ligger Cinemateket, hvor i Café/Restaurant SULT er. Første gang vi tog derind var i håb om at bruge vores TwoforOne-kupon der gav adgang til “en gratis SULT klassiker”. Det gjorde vi en søndag formiddag, men det var ikke en god idé da der var vildt mange mennesker, og de fleste havde reserveret borde. Da vi endelig fik et bord efter et stykke tid, så fandt vi ud af at de kun serverede brunch buffét om søndagen. Det skulle vi ikke spise, så vi rejste os op og tog på Café Norden i stedet.
I går tog vi så revanche, og tog derind for at spise sult klassikere. Vi bestilte en frokosttallerken og en sandwich med parmaskinke á 145 kroner. Det vil sige at vi slap for at betale 145 kroner med TwoforOne-kuponen. Frokosttallerkener har jeg generelt god erfaring med, for eksempel på Bodega på Kapelvej og på Café Hovedtelegrafen på Købmagergade.
SULT’s frokosttallerken bød på røget sild med kapers og et kogt æg. Jeg havde spist røget sild 1 gang før på Bornholm, og der hadede jeg det. Denne gang var det dog spiseligt og smagfuldt, mit syn er blevet ændret på røget sild.
Der var også røget laks ovenpå en salat med rødløg, dild og dilddressing. Meget normalt, og ikke dårligt. Nummer tre ting på tallerkenen bød på svinemørbrad med kartoffel som bund, brøndkarse og sauce på toppen, og serveret med den Ungarske paprika pasta: Pirosarany, som jeg elsker. Hele tallerkenen afsluttes med to slags oste og en abrikos.
Medspiseren spiste en parmaskinke sandwich med artiskokcreme. Den var skam okay, men vi var ikke så vild med artiskokcremen, og den kommer vi ikke til at spise igen.
Alt i alt en god oplevelse, og vi tager helt klart derhen igen for at prøve de andre SULT klassikere, og selvfølgelig med TwoforOne i hånden.


SULT Klassiker: Frokosttallerken
SULT Klassiker: Frokosttallerken
Parmaskinkesandwich.
Parmaskinkesandwich.