Sushi ad libitum på Sushi Nørregade

Anmeldelser Asiatisk Sushi
Sushi Nørregade tilbyder nu også sushi ad libitum som vi tidligere har set på Izumi i Charlottenlund!
 
Jeg har længe været stor fan af Sushi Nørregade, men egentligt ikke spist der så meget da priserne var alt for høje i forhold vores faste sted, Selfish på Elmegade. I sidste måned besøgte jeg Sushi Nørregade som også er hoppet med på ad libitumsbølgen, og det måtte jeg bare prøve.
 
Jeg kan allerede løfte sløret for at det smagte rigtigt godt. Anderledes fra running sushi steder så er der ikke et rullebånd, men man skriver sine bestillinger ned på et stykke papir og derefter bliver det frisklavet – derfor kan det godt tage lidt længere tid end man er vant til fra rullebånden! Det er dog hele ventetiden værd.
 
De har nogle anderledes ting på menuen såsom rispapir, tataki nigirier og kammusling nigiri (sjældent man ser det på ad libitum) – virkelig lækkert, og derudover kan man også bestille lækre salater til forret – alt en del af tilbuddet. Kan varmt anbefale tun tataki nigiri’en!
 
Pas på at I ikke bestiller for meget, for efterlader I mere end 3 stykker er det 10 kroner per styk, og generelt bare lad være med at propæde fordi sushioplevelsen bliver virkelig ødelagt. 
 
Nogle pro tip er: Bestil over flere omgange i stedet for det hele på én gang, og husk at spis langsomt og nyd maden!
 
Låner lige deres tilbudsbillede fra deres hjemmeside foroven, fordi jeg fik taget enormt ringe billeder den aften.
 
Besøg Sushi Nørregades hjemmeside, her! Og husk at fortælle mig om jeres oplevelse hos dem!