Sushi-kit til 20 kroner

Asiatisk Japansk Sushi
Blue Dragon Meal Kit.
Blue Dragon Meal Kit.
For nogle uger siden var der udsalg i Illum, og Irma i kælderetagen havde også nedsat nogle af deres varer. Jeg fandt denne Blue Dragon Sushi Kit til 20 kroner! Jeg troede selvfølgelig at der var en flaske af sushi-eddike, en tube wasabi, en pose ris, en flaske soya, masser af tang og en rullemåtte. Da jeg endelig kom hjem åbnede jeg pakken, og det vi fandt det hele, men bare i en meget mindre mængde. Sushi-eddiken lå i en lille pose, wasabien lå i en lille pose, osv.
Men jeg må helt klart prøve pakken og lave noget sushi en dag. For hver gang jeg laver sushi, så har vi altid problemer med at få lavet en god ris. Risen er jo supervigtig, så hvis man ikke laver en god ris, så bliver sushien ikke god. Jeg vender tilbage igen når vi har prøvet risen fra Blue Dragon.