Tandoori Masala – karry varmer i vinterkulden

Anmeldelser Indisk
2 store lunch menu.
2 store lunch menu.
Tandoori Masala

Nørrebrogade 35

2200 København N

I marketingsteorier siger man at for at skabe glæde og tilfredshed hos forbrugerne er at produktets kvalitet skal ligge over prisen man har givet for det. På Tandoori Masala er maden billig og samtidigt godt, og derfor har de skabt glæde og tilfredshed hos os. Jeg er uenige med anmelderen fra Berlingske Tidende på AOK, som har givet dem 2 stjerner og kalder dem for – en tam inder uden bid.

Jeg kom for at spise frokost, og havde TwoforOne 2010 med i tasken, som forresten snart udløber, men jeg glæder mig rigtig meget til TwoforOne 2011. Jeg havde en sidste kupon tilbage i 2010-udgaven, som var “gratis frokostmenu”.

Bestilling

– Stor frokost, lunch 1 med Chicken korma, mili juli sabzi, raita, ris og naanbrød til 119 kr.
– Stor frokost, lunch 2 med Butter chicken tikka masala, samosa, raita, ris og naanbrød til 119 kr.
– En stor 1½ liter flaske vand til 25 kr.

Med TwoforOne kostede det kun 144 kr, for en hulens masse mad.

Vi bad om “spicy”, og normalt plejer at de ikke at gøre det så stærkt, men i dag kunne det mærkes, og det varmede dejligt i kroppen, mens man betragtede snevejret og kulden. Mili juli sabzi var en tilbehør til lunch 1, og man må sige at det var det svageste af maden i dag. De to karry retter, butter chicken tikka masala og chicken korma leverede de som sædvanligt på et højt niveau. Vi blev virkelig mætte, og for 144 kr må man sige at vi fik valuta for pengene. Om aftenen har de 7-retters menuer, som for eksempel har pappadums, naan-brød, tandoori chicken, saag aloo, chicken tikka masala, chili dips og dessert på menuen. Menuerne plejer at koste omkring fra 160 kr af, og vi kan med garanti sige at man skal rulles hjem, på grund af den store mængde af mad. Det er ærgerligt at Berlingske har givet dem en så dårlig anmeldelse.

Chicken korma og naanbrød.
Chicken korma og naanbrød.