Thai Takeaway ved Nyhavn

Anmeldelser Asiatisk Thai
Thai Asian Take Away.
Thai Asian Take Away.

Thai Asien
Toldbodgade 2

1253 København K

På Toldbodgade 2, lige ved Nyhavn findes der et lille thai takeaway sted ved navn Thai Asien Takeaway. Stedet ligger lige ved siden af den populære isbutik på hjørnet, og jeg var overrasket over hvor travlt de havde det, når man tænker over at thaimad måske ikke er Danmarks populæreste køkken. Jeg elsker thai mad, så jeg slikkede mig om munden, da jeg så menukortet. Der er ca. 10 siddepladser, og det er bestemt ikke et fancy sted, og der er en vis charme over at stedet er som det er. Til min glæde var alle tre i køkkenet fuldt i gang med at arbejde på højtryk, og det er selvfølgelig positivt, da det viser at maden er frisk. Der er ikke noget værre at se en kok der ikke laver noget, hvilket gør at jeg ikke helt føler mig tryg ved at spise der.

Med TwoforOne kunne man spise en gratis hovedret, og vi valgte at spise nummer 26, som var hakket oksekød med chili, citronsaft og urter, og 34, som var en varm thaisalat. Jeg troede at 34 var en kold thaisalat, men den kom varm, men det smagte stadig rigtig godt, men er bare vant til at thaisalat er kold, og jeg må indrømme at jeg blev lidt skuffet. Nummer 26 smagte vildt godt, det hakkede oksekød havde fået meget smag fra chilien, citronsaften og de mange mange dejlige urter som det havde ligget sammen med i wokken. Vi kunne dog ikke spise op, da man fik rimelige store portioner, men det er bestemt et sted vi vil tage hen igen, også uden TwoforOne. Thaimad er generelt meget dyrt i København, og dette sted leverer det til en billigere pris.

Nummer 26. YamYam, salat med oksekød.
Nummer 26. YamYam, salat med oksekød.
Nummer 34. Larb med hakket oksekød, salat, frisk chili, citronsaft og masser af urter.
Nummer 34. Larb med hakket oksekød, salat, frisk chili, citronsaft og masser af urter.