Torvehallerne på Israels Plads

Andet
Billede fra iByen.

Selvom jeg ikke bor så vanvittigt langt fra Torvehallerne besøgte vi stedet for første gang sidste måned. Forventningerne blev langsomt bygget op eftersom man hørte mere og mere om det. Jeg forventede et fedt og frisk marked med frisk kød, fisk og grønt til overkommelige priser. Jeg forestillede mig at det kunne blive et markedplads hvor restaurantører ville komme hen og købe ind netop fordi det var så frisk og billigt, ligesom markeder i London, Barcelona, Hong Kong og Tokyo, for at nævne nogle byer.
Desværre var det slet ikke som jeg havde regnet med, og hvad søren laver Agnes Cupcake og alle de dyre forretningerne i Torvehallerne, totalt anderledes og meget skuffende. Det er jo ikke et sted hvor jeg kan tage ned og købe ind hver dag, så vinder supermarkederne over dem, jeg gider da ikke at handle ind i Mad & Vin nummer 2, det er en ommer.