Two for One 2010

Andet
Twoforone bogen version 2010.

Two for One 2010

Til folk der ikke kender Twoforone-bogen, så er det en kuponbog som kan give halvpris til fine restauranter/cafeer i København. Den kan skaffes i Bog & Idé. Denne lille bog har skaffet mig gode oplevelser, men skam også dårlige. Her i blandt en uhøflig afvisning på Bibi’s Diner, der sagde nej til at man kunne bruge bogen, selvom der var billetter til den. 

Café 22 og Café Høeg’s har begge tilbudt “gratis brunch” i Twoforone, men begge gange har jeg gået skuffet hjem, men det har nok at gøre med at jeg er en anti-brunch person.

Twoforone har bragt mere glæde end skuffelse, så derfor kan jeg anbefale at folk køber den nye version, jeg glæder mig i hvert fald til at se om der er spændende ting i bogen. Jeg håber på Selfish og O mo nim findes i den nye version!