YO! Sushi i London

Anmeldelser Asiatisk Sushi

Jeg var så heldig at blive valgt af mit firma til at blive skudt afsted til en konference i London omkring digital marketing. Selve konferencen varede i 2 dage, og inden vi tog afsted, tænkte jeg: Hvorfor ikke tage et par ekstra dage, nu hvor du alligevel er i London? Det gjorde jeg så!

Det var 7 år siden jeg sidst var i London hvor jeg var afsted med nogle venner, for at spise, drikke og se London. Her var det første gang at jeg stiftede bekendskab med rullebåndssushi (dengang var det endnu ikke kommet til Danmark), og hvor spændende det var! Jeg kan huske at vi nærmest spiste der 5 ud af 8 aftener mens vi var i London, så spændende var det.

Siden da har det spredt sig rundt omkring i Danmark, og specielt i København er der masser af running sushi rundt omkring. Dog er konceptet lidt anderledes fra YO! Sushi. I København er det altid “all you can eat”, men i London og som regel i Asien, betaler du for hvad du spiser – og hver tallerken har en speciel pris.
På grund af prisforskellen på tallerkenerne og betal hvad du spiser for konceptet, betyder det at man slet ikke er i grovæder-‘mode’ ligesom man kender det i Danmark. Man nærstuderer lige hvad den grønne tallerken koster, og uhhh skal man lige tage de der makier, men det er lige 40 kr der ryger der. Der er en hel anden mentalitet end all you can eat running sushi som vi kender herhjemme i Danmark.

Det er faktisk heller ikke helt billigt!
Grøn tallerken: £1,90
lå tallerken: £2,70
Lilla tallerken: £3,40
Orange tallerken: £3,90
Lyserød tallerken: £4,30
Grå tallerken: £5,00
Guld tallerken: £6,00

Som I kan regne jer frem til, så kan det meget hurtigt løbe sig op i 3-400 kr – og endnu mere hvis man ikke holder øje med hvor meget man har taget.


Kvalitetsmæssigt på YO! Sushi i London, er der heller ikke noget at skrive hjem omkring om. Jeg vil faktisk sige at kvaliteten på sushien er bedre i Danmark, og jeg er faktisk forundret over hvordan YO! Sushi har kunne holde sig åbent så længe, når de fleste ved at deres sushi er under middel. Jeg har en ide til hvorfor.


Det er skide belejligt.

Der er jo helt ekstremt mange kæder af YO! Sushi rundt omkring i London. Hvis du har travlt kan du hurtigt hoppe på et sæde omkring rullebåndet, spise 5-6 tallerkener, betale, og du er ude af døren på 20 minutter. Man behøver ikke engang at være velklædt, eller snakke med tjeneren eller være formel som man nu skal være på en restaurant. Det er nærmest ikke engang et restaurantbesøg.

Jeg blev overrasket da jeg så at de havde åbnet en kæde ude i Kastrup lufthavn. Hvordan kvaliteten er, det ved jeg ikke, men jeg har ikke tænkt mig at prøve det. Det var sgu sjovt dengang da det var helt nyt, men der er så mange gode muligheder for at få bedre sushi i Danmark til en meget bedre pris.